Hem ders yaptılar hem de yürüyüş

Hem ders yaptılar hem de yürüyüş
Beyşehir Turizm Fakültesi Doğa Yürüyüşü Dersi alan öğrencileri ile tüm kampüs öğrenciler için doğa yürüyüşü düzenlendi. Hem ders hem de eğlence niteliğinde olan yürüyüşte üniversite öğrencileri yeni yerler keşfetti.

hem-ders-yaptilar-hem-de-yuruyus-3.jpg

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından organize edilen etkinlik Beyşehir Anamas Dağı Etekleri, Yeşil Deniz İslibucak Ormanı'nda gerçekleştirildi. Başta Beyşehir Turizm Fakültesi Doğa Yürüyüşü Dersi alan öğrenciler olmak üzere tüm kampüste bulunan ve etkinliğe katılım sağlayan öğrenciler 7 kilometrelik parkurda doğa yürüyüşü yaptı. Çam ormanları içinde bol oksijen ile birlikte hem yürüdü hem doğanın keyfine vardı. Her katılımcı orman ağaçlarından tutarak doğanın iyi enerjisini aldı. Ruhunu dinlendirip haftanın tüm yorgunluğuna güzel bir ara verdi. Yemek molasını uzun tutup güneşin ve harika doğa manzarasında dinlendi. Bazı öğrenciler bol bol fotoğraf çekme fırsatı da buldu.

hem-ders-yaptilar-hem-de-yuruyus-4.jpg

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği yöneticileri, öğrencilerin Beyşehir Belediyesi desteği ile katılmalarını sağladıklarını belirterek, ulaşım desteği için Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı'ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.