Konyaspor’da çifte imza! Fenerbahçe’den geliyorlar

Konyaspor’da çifte imza! Fenerbahçe’den geliyorlar
Yeni sezon hazırlıklarını Slevonya kampında sürdüren Konyaspor, Süper Lig’in güçlü takımlarından Fenerbahçe’den iki yeni futbolcu transfer etti. Transferleri duyuran Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacaklarını söyledi

2024-2025 sezonunda iyi bir çıkış yapmak isteyen Konyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Anadolu kartalı, son olarak iki yeni transfer daha yaptı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Fenerbahçe'den Umut Nayir ve Melih Bostan'ı transfer ettiklerini açıkladı. Forvet oyuncusu Umut Nayir transferi kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.

Açıklamada Umut Nayir ile takımın Slovenya'da kamp yaptığı otelde 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Sözleşmeye Futbol Şube Sorumlularından Yusuf Küçükbakırcı ile imza atan Umut, takımın Slovenya kampına katıldı. Umut, 22 numaralı yeşil beyazlı formayı terletecek.

MELİH’İN VİZE SORUNU ÇÖZÜM BEKLİYOR
Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Melih'in ise vize sorunu olduğunu belirten Başkan Korkmaz, “Gerekli başvuruları yaptık. O da aksilik olmazsa kampa katılacak. Bonservis bedeliyle ilgili resmi açıklamamız olacak.

Ancak Umut için telaffuz edilen rakamların çok altında bir ücretle iki transferi bitirdik. Melih de Fenerbahçe'nin öncelikli satın alma opsiyonu var" açıklamasında bulundu.