Polis memurunun nikahını Başkan kıydı, Kaymakam şahitlik etti

Polis memurunun nikahını Başkan kıydı, Kaymakam şahitlik etti
Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru Mehmet Şeker, hayatının en özel günlerinden birini yaşadı.

Sevda ve Adnan Bayat çiftinin kızı, sınıf öğretmeni Ülgen Bayat ile Döndü ve Hasan Şeker çiftinin oğlu Mehmet Şeker, hafta içi Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Salonu'nda düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Genç çiftin nikah merasimini, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç kıydı. Nikah töreninde, şahitlik görevini ise Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak ile İlçe Emniyet Karakol Amiri Kadir Çankaya üstlendi.

Çiftin birbirlerine olan sevgilerinin ve bağlılıklarının her geçen gün daha da güçlenmesini dileyen Başkan Koç, genç çiftin ömür boyu sürecek bir mutluluk ve huzur içinde yaşamalarını temenni etti.

Kaymakam Çakmak, törendeki konuşmasında, Mehmet Şeker ve Ülgen Bayat’ın bir ömür boyu sürecek bu yolculuklarında sevgilerinin ve desteklerinin daim olmasını dileyerek, onlara en içten tebriklerini sundu.

İlçe Emniyet Karakol Amiri Kadir Çankaya ise, çiftin bu özel gününde şahitlik yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, genç çifte sağlık ve mutluluklar diledi.

Çiftin en yakın aile üyeleri ve dostları da bu özel günde Ülgen ve Mehmet çiftinin mutluluklarına ortak olup ve onlara en iyi dileklerini ilettiler.

Genç çift, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve aile üyelerine teşekkür ederek, yeni hayatlarına umut dolu bir başlangıç yapmanın sevincini yaşadılar.

Saray Medya olarak evlenerek dünya evine giren Ülgen ve Mehmet çiftimizi tebrik eder, Bayat ve Şeker ailelerine ise bu birlikteliğin bir ömür boyu hayırlar getirmesini temenni ederiz