'Yenidoğan Çetesi' skandalının ardından kritik görüşme!

'Yenidoğan Çetesi' skandalının ardından kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi sarsan 'Yenidoğan Çetesi' skandalının ardından Sağlık Bakanı ve Adalet Bakanı'nı kabul etti. Erdoğan, olayla ilgili bakanlardan bilgi aldı.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen 'Yenidoğan Çetesi' skandalında en az 12 bebek öldü, gözaltına alınan 47 şüpheliden 22’si tutuklandı, 10 hastane ruhsatı iptal edilerek kapatıldı.

SGK'dan günlük 8 bin lira alabilmek için bebekleri yoğun bakımda tutarak ölümlerine neden olan 'Yenidoğan Çetesi' soruşturması devam İstanbul'da kritik bir görüşme gerçekleştirildi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu kabul ettiğini duyurdu.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu kabul etti. Görüşmede, Sayın Cumhurbaşkanımız son günlerde kamuoyunun gündeminde olan ve kendisinin de yakından takip ettiği konularla ilgili Bakanlarımızdan detaylı bilgi aldı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.