Tarım fuarında buluştular

Tarım fuarında buluştular
Akşehir’de ilk kez düzenlenen Akşehir Tarım Fuarı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Akşehir'in öncü kurumları işbirliği ile düzenlenen fuarda; tarım sektörünün ileri gelen firmalarının ürettiği son teknoloji makinelerle üreticinin bir araya getirilmesi sağlandı.

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş da tarım fuarına katılarak çiftçilerle bir araya geldi. Milletvekili Bektaş, ''Akşehirimizin gelişmesine büyük katkılar sunacak olan tarım fuarının düzenlenmesine katkı sunan Akşehir Belediyemize, Kaymakamlığımıza, Ticaret Odamıza, Ziraat Odamıza, Sanayi Odamıza ve Ticaret Borsamıza teşekkürlerimi sunarım.'' ifadelerini kullandı. Tarım Fuarı’nın açılışı esnasında Akşehir İlçe Kaymakamımız Mehmet Özel tarafından milletvekili Bektaş'a da plaket verildi.

tarim-fuarinda-bulustular-2.jpg

Fuarı ziyaret eden çiftçi ve ilgililer tarım, hayvancılık üzerine ihtiyaç duydukları, traktör, hayvancılık araç gereçleri, donanımları, yem, üretim ve yetiştiriciliğe dair teknolojiler, bilgi, teknik destek ve daha birçok konuda firmalar ve kurumlar ürünlerini, hizmetlerini tanıttı. Fuar kapsamında ziyaretçiler de stantlarda yer alan farklı ürün ve hizmetleri bir arada görüp deneyimleyerek satın alma fırsatı buldu.