CHP Sarayönü İlçe Teşkilatı Başkan Koç’u ziyaret etti

CHP Sarayönü İlçe Teşkilatı Başkan Koç’u ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarayönü İlçe Teşkilatı, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarete, İlçe Başkanı Bayram Yeşilkaya ve beraberindeki kurmaylar katıldı.

Ziyaret sırasında Bayram Yeşilkaya, Başkan Koç'a Atatürk tablosu hediye etti. Ziyaretin amacı, belediye yönetimi ve ilçe teşkilatı arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve ilçenin kalkınması için ortak çalışmaları değerlendirmek oldu.

Yeşilkaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Başkanımız Necati Koç'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Demokrasinin temel taşlarından biri olan seçimle gelen bu görev değişikliği, ülkemizin çeşitliliğini ve demokratik olgunluğunu göstermektedir. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi olarak, her zaman demokratik süreçlerin ve seçim sonuçlarının önemini vurgulamaya devam edeceğiz. Bu Atatürk tablosunu da sembolik olarak hediye ediyoruz, Cumhuriyetimizin değerlerini her zaman hatırlamayı ve önemsemeyi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Necati Koç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşkilatın nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti. Koç, "Sarayönü için çalışmalarımızı sürdürürken, farklı siyasi görüşler arasında iş birliği ve diyalogun önemini vurgulamaya devam edeceğiz. Demokrasinin güzelliği, bu tür ziyaretlerle de pekişiyor." ifadelerini kullandı.